Laatste nieuws

Inloopavond nieuwbouwplan Ronduutje

Inloopavond nieuwbouwplan Ronduutje

Zoals u misschien al weet zijn Woonstichting JOOST en Janssen de Jong Projectontwikkeling in samenwerking met de gemeente Boxtel, bezig met de ontwikkeling en planvorming van een nieuwbouwproject aan Ronduutje ter plaatse van de voormalige lagere school Molenwijk.

Nu zijn wij op het punt gekomen dat wij onze visie op deze locatie aan u kunnen voorleggen. Hiervoor willen wij u graag uitnodigen voor een inloopavond, waar wij samen met u over onze plannen willen praten.

U heeft dan de mogelijkheid ons vragen te stellen en u kunt uw aanmoedigingen en verbeterpunten met ons delen.

De inloopavond is gepland op maandag 22 november tussen 18:45 en 19:45 in gemeenschapshuis De Walnoot, Reginahof 1. Afhankelijk van de dan geldende COVID-19 maatregelen dient u er rekening mee te houden dat toegang alleen mogelijk is met een QR-code en mogelijk een mondkapje.

Wij verzoeken u vóór vrijdag 19 november aan te melden via projectontwikkeling@jajo.com aan te melden. Indien de COVID maatregelen wijzigingen en wij de inloopavond moeten wijzigen of afzeggen zullen wij u daarover via de website en/of een nieuwbrief via e-mail informeren.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen van het project schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via de website www.ronduutje.nl.